Digital, Strategy & Design + + + + +

Vruchtvlees, European Design Agency of the Year, onderscheiden met prestigieuze Red Dot Award

26 oktober 2018

Het Dutch Digital Design van Haags bureau Vruchtvlees gooit wederom hoge ogen bij de jury’s van de prestigieuze designawards. Na benoeming tot European Agency of the Year op de European Design Awards volgt nu de prestigieuze Red Dot award. De identiteit van Theater Rotterdam viel al twee keer eerder in de prijzen bij de European Design Awards.


Keurmerk voor hét beste internationale design

De Red Dot staat al jaren bekend als een van de meest prestigieuze prijzen in het ontwerpveld. De organisatie van de Red Dot ontving dit jaar ruim 8600 inzendingen uit 46 landen. Alleen het allerbeste design kan rekenen op goedkeuring van de 26 internationale juryleden. De jury prees de merkidentiteit van Theater Rotterdam wegens de hoge kwaliteit van design en creativiteit. De awards worden op 26 oktober uitgereikt in Berlijn.


“We zijn op een missie de hele wereld te laten zien wat de kracht is van Dutch Digital Design. Het is een grote eer dat we dit jaar niet alleen werden uitgeroepen tot European Agency of the Year, maar ook nog een prijs als de Red Dot in ontvangst mogen nemen. Deze bekroningen bevestigen dat we op de goede weg zijn. En dat kan niet zonder ons talentvolle team en de ambitieuze opdrachtgevers als Theater Rotterdam die ons de vrijheid geven zulk baanbrekend design te mogen maken.” - Rindor Golverdingen, creative director Vruchtvlees: Digital, Strategy & Design. 

Walter Ligthart, algemeen directeur Theater Rotterdam: “Deze Red Dot Award is echt de kers op de taart, zeker nadat we ook al twee European Design Awards hadden gewonnen.”


Over Vruchtvlees: Digital, Strategy & Design

Vruchtvlees: Digital, Strategy & Design is een design-driven digital agency dat de potentie van ambitieuze merken realiseert. Het resultaat is Dutch Digital Design: bekroonde (digitale) oplossingen waar mensen van houden en merken van groeien. Vruchtvlees werkt voor klanten als O My Bag, De Vegetarische Slager en Theater Rotterdam. De European Design Awards riep Vruchtvlees uit tot European Design Agency van 2018. 


_____________

Note voor de pers, niet voor publicatie

Voor interviewverzoeken of beeldmateriaal neem contact op met Lotte Bloem via lotte@vruchtvlees.com of bel 070 785 17 34

Loading

Vruchtvlees is now

Designers, developers and strategists who transform good brands into great ones. We create living brands: flexible, scalable platforms that empower companies to become the best version of themselves: ones that people love and drive growth.

Head to the new website