Digital, Strategy & Design + + + + +

Ontmoet Full-Stack Developer Ted Godyla

Wat bordspellen te maken hebben met code

Sinds kort versterkt Ted Godyla het development team van Vruchtvlees. Ted is full-stack developer en startte zijn carrière tijdens zijn studie Communicatie & Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam. Het afgelopen jaar werkte hij bij Festina Amsterdam aan de websites van o.a. Appelsap Festival, Cityhub Hotels en Halal Film.

 

Ted kijkt uit naar veel nieuwe kennis: “In korte tijd heb ik mezelf het Vue Javascript Framework eigen gemaakt. Dat helpt om efficiënt een koppeling te maken tussen data en de user interface.” De aankomende maanden staan voor Godyla in het teken van verdere verdieping in het Framework en de Vruchtvlees Boilerplate.

 

"Een bordspel heeft grote raakvlakken met User Experience Design: je moet testen, spelen en om feedback vragen."

Bij Vruchtvlees werkt Ted niet alleen aan digitale producten voor klanten, maar helpt hij ook onze processen beter zichtbaar te maken. De afgelopen maanden ontwikkelde hij een vernieuwde planningstool die onze processen nog overzichtelijker presenteert. Met een handige koppeling tussen Gripp (ons CRM-systeem) en Harvest Forecast (Onze planningstool), wordt het eenvoudiger om goed overzicht te houden in het verloop van onze projecten.

 

Naast zijn passie voor het vak en het op doen van nieuwe kennis speelt Ted ook graag spellen. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij samen met een vriend een bordspel ontwikkelde. Tijdens het proces kwam hij erachter dat het ontwikkelen van een spel veel raakvlakken heeft met user experience design. “Je moet veel testen, spelen, uitproberen en om feedback vragen, om een spel te creëren waarbij het gemak voor de gebruiker centraal staat. Net als dat je een website bouwt.”

 

Georganiseerd, gezond en toffe projecten. Dat is waar Vruchtvlees volgens Ted voor staat. “Vanaf het begin wordt alles goed voor je geregeld. Ook het welzijn van het team staat centraal. Elke dag een gezonde lunch, om de middag mee te starten. Het mooiste is dat je als developer, mee bouwt aan mooi ontworpen projecten voor nog mooiere opdrachtgevers.”

 

Ted welkom in het team!

Loading

Vruchtvlees is now

Designers, developers and strategists who transform good brands into great ones. We create living brands: flexible, scalable platforms that empower companies to become the best version of themselves: ones that people love and drive growth.

Head to the new website